Web designineditweb-blog-web-design-responsive-1

Avanseaza cu tehnologia si clientii

Nu cu mult timp in urma, website-urile erau create numai pentru computere desktop. Apoi au aparut laptopurile si dispozitivele mobile, cum ar fi tabletele și smartphone-uri. Acest lucru a dus la necesitatea ca dezvoltatorii web sa construiasca site-uri web suplimentare doar pentru dispozitivele mobile.

In prezent, utilizarea internetului de pe dispozitivele mobile a depasit in utilizare internetul de pe desktop si laptop. Avand in vedere acest aspect dezvoltatorii web au fost nevoiti sa gaseasca alta solutie la cerintele internetului mobil. Astfel a aparut ca solutie designul responsive.

In loc sa se construiasca doua variante pentru website – una pentru desktop si una pentru mobil, designul responsive foloseste acelasi continut dar cu afisare optimizata pentru fiecare dispozitiv in parte.

Alege web design responsive

INEDIT WEB realizeaza website-uri cu design responsive. Pentru rezultate cat mai bune pe motoarele de cautare este nevoie ca site-ul dvs. sa fie responsive.

Design responsive inseamna ca site-ul dvs. va arata intotdeauna bine si va functiona perfect pe orice dispozitiv mobil.

INEDIT WEB va implementa design-ul responsive si va optimiza textul si imaginile pentru o afisare cat mai prietenoasa pentru utilizatori.

Site-ul tau este responsive?

Daca inca nu ai un website responsive nu mai asteptati. Peste 70% din cautarile lansate pe motoarele de cautare sunt de pe dispozitive mobile.